Xiaomi Mi 10 Pro – încărcare 100% în doar 35 de minute

Xiaomi Mi 10 Pro ar fi compatibil cu o incarcare extrem de rapida de 66W care ii incarca bateria de la 0% la 100% in doar 35 de minute. Realme ofera deja performante similare odata cu modelul sau X2 Pro care este deja disponibil de cateva saptamani bune. Cu alte cuvinte, Xiaomi nu va intarzia sa riposteze.

Xiaomi Mi 10, a carui prezentare este asteptata la MWC Barcelona in februarie 2020 va fi insotit de o versiune Pro asemeni lui Mi 9 actual. In luna noiembrie a anului trecut, un smartphone 5G echipat cu o incarcare rapida 66W a fost certificata de organismul chinez CCC. Identitatea acestui model ne face sa ne indoim putin. Conform unei surse chinezesti ar fi vorba despre Xiaomi Mi 10 Pro. Un leaker a furnizat o serie de detalii cu privire la viteza de incarcare a acestui smartphone.

Bateria ajunge de la 0 la 100% in doar 35 de minute de incarcare, o performanta care impresioneaza insa este vorba doar despre un raspuns la Realme al carui X2 Pro se incarca si el complet in doar 35 de minute datorita unei incarcari rapide de 50W. Xiaomi nu si-a spus cu siguranta ultimul cuvant in aceasta privinta deoarece tehnologia sa Super Charge Turbo prezentata in luna noiembrie a anului trecut ofera o putere de 100W pentru o incarcare completa in 17 minute cu ajutorul unei baterii de 4000 mAh.

Pentru moment, aceasta solutie nu este complet dezvoltata. Tranzitia ar trebui sa treaca printr-o putere de 66W la inceput de an 2020 datorita lui Xiaomi Mi 10 Pro. Nu stim inca daca Xiaomi Mi 10 standard va beneficia de aceeasi incarcare rapida. Va amintim ca Xiaomi Mi 9 actual suporta o incarcare de 27W spre deosebire de 40W pentru Mi 9 Pro. Ne putem astepta deci la o diferenta de putere intre viitoarele modele.

Xiaomi lucreaza in egala masura la o incarcare fara fir de 50W, special conceputa pentru adeptii de incarcare prin inductie. Insa, si in cazul acesta, tehnologia nu va fi gata decat peste cateva luni bune si Mi 10 Pro ar putea sa se multumeasca cu 30W la fel ca Xiaomi Mi Pro 5G care a fost lansat in China in luna septembrie anul trecut. Un lucru este sigur, Xiaomi ar putea sa il detroneze temporar pe Oppo Reno Ace, care detine recordul mondial in ceea ce priveste incarcarea rapida.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?