Samsung Galaxy M31 – o parte din fișa sa tehnică dezvăluită

Testat pe aplicatia Geekbench, Galaxy M31, succesorul lui Galaxy M30, a aparut in poze online alaturi de cateva caracteristici din fisa sa tehnica dezvaluite. Chipset, cantitate de memorie vie precum si versiunea de Android preinstalata. Si, exista o multime de surprize.

In urma cu trei saptamani, o scurgere de informatie dezvaluia faptul ca Samsung pregateste lansarea unui nou Galaxy M. Doua modele sunt deja prevazute pentru lansare, Galaxy M11 si Galaxy M31, care vor inlocui telefoanele Galaxy M10 si M30 pe care firma coreeana le-a lansat la inceput de an. Cele doua numere de serie ale acestor viitoare smartphone-uri ar fi SM-M115F si SM-315F. Pana in prezent, informatiile tehnice cu privire la aceste doua telefone au fost mai rare. Un prim zvon afirma faptul ca Galaxy M11 ar oferi 32 GB de stocare minim si ca Galaxy M31 urmeaza sa propuna 64 GB de stocare. Sa fie vorba de un minim sau de un maxim? Pentru moment nu stim nimic in plus despre acest spatiu disponibil. In schimb, datorita Geekbench, o serie de alte elemente tehnice au fost devaluite cu privire la Galaxy M31.

Chipset recent si o versiune buna de Android. Un smartphone, al carui nume de serie corespunde celui lui Galaxy M31 a fost testat. Un test care ne ofera o serie de elemente tehnice. Primul din aceste elemente este chipset-ul. Galaxy M31 urmeaza sa fie echipat cu un Exynos 9611, un compozant octa-core pe care il puteti regasi pe Galaxy M30s, Galaxy A50s insa si pe cel mai recent telefon prezentat de Samsung, Galaxy A51. De mentionat este faptul ca Galaxy M30 era echipat cu un Exynos 7904.

Exynos 9611este o versiune lejer imbunatatita a lui Exynos 9610. Este dotat cu un GPU ARM Mali-G72 MP3. Este compatibil LTE categoria 12/13. Conform Geekbench, Exynos 9611 ar fi insotit de 6 GB de memorie vie. Galaxy M30s beneficiaza de doua versiuni cu 4GB si 6 GB RAM.

Un ultim detaliu dezvaluit de catre Geekbench este urmatorul – Galaxy M31 ar fi echipat inca de la lansarea sa cu un Android 10. Dupa cum lasa sa se inteleaga unele zvonuri, Samsung ar fi decis sa nu mai lanseze telefoane cu versiuni vechi de Android, chiar si pe telefoanele din gama mid range. Recentele Galaxy A01, A51 si A71, toate echipate cu Android 10 par sa confirme aceasta tendinta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?