Outlander sezonul 6 – filmările nu încep până în 2021

Este aproape oficial. Filmarile pentru sezonul 6 de la Outlander ar trebui sa inceapa in ianuarie 2021. Cel putin, asa a confirmat Sam Heughan. Interpretul lui Jamie Fraser a declarat ca episoadele sezonului 6 vor fi filmate la inceputul anului 2021. In plus, a mai declarat ca abia asteapta sa se reintalneasca cu ceilalti actori din casting, mai ales cu Caitriona Balfie.

Mai intai, filmarile pentru sezonul 6 de la Outlander trebuiau sa inceapa in mai 2020. Dar, din cauza pandemiei de Coronavirus, filmarile au fost decalate pentru toamna anului 2020. Dar, din cauza faptului ca inca virusul Covid-19 este prezent, nimic nu a fost filmat pentru moment.

Sam Heughan, care filmeaza la ora actuala pentru Text For You cu Priyanka Chopra si cu Celine Dion, a declarat mai multe despre filmarile la sezonul 6 ale serialului. Interpretul lui Jamie Fraser a confirmat astfel ca filmarile la sezonul 6 nu vor incepe pana in ianuarie 2021.

Dar toata lumea este foarte incantata si actorul abia asteapta sa se reintalneasca cu Caitriona Balfe- Claire, Sophie Skelton –Brianna sau Richard Rankin- Roger pentru a filma continuarea aventurilor.

Acesta a mai asigurat de faptul ca toti actorii abia astepata sa se reintoarca pe platourile de filmare si poate ca, toate lucrurile vor reintra in normal, cu putin noroc. Sau, vor gasi mijloacele potrivite pentru a lucra impreuna, in ciuda pandemiei.

Dar, actorul nu a dezvaluit mai multe despre continuarea aventurilor, despre scenariul nou sau despre noile intrigi.

Sa ne amintim ca sezonul 5 s-a incheiat cu o teribila drama pentru Claire si ca acest traumatism probabil ca va avea si consecinte in timp. Eroina serialului a fost batuta si violata de catre Lionel si oamenii sai…

Si chiar daca Jamie a venit sa o salveze, raul a fost deja facut. Deci ce ne rezerva oare sezonul 6 ? Ramane de vazut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *