Gadget-uri accesibile și ideale pentru copii!

Desi multi parinti isi feresc micutii de gadget-uri, exista totusi dispozitive ideale pentru copii, cu care se pot juca atat singuri, cat si impreuna cu alti prieteni. Mai jos, mamicile si taticii pot gasi variante potrivite de gadget-uri pentru micutii lor!

Drona cu control prin miscarea mainii
Drona cu control prin miscarea mainii este ideala pentru copii, iar acestia cu siguranta se vor distra folosind-o! Dispozitivul se ridica de la sol si ulterior, poate ateriza doar cu ajutorul unei simple apasari de buton. Drona se poate roti la 360 de grade, iar atunci cand bateriile se termina, ele pot fi puse la incarcat. In medie, un zbor poate dura 5-8 minute, existand insa si modele mai performante si mai puternice.

Microfon pentru karaoke cu casti
Copiii carora le place sa cante cu siguranta se vor bucura daca vor primi cadou un microfon pentru karaoke cu casti. Acest tip de gadget este ideal pentru a stimula pasiunile micutilor si poate fi folosit in grupuri mai mari de copii. Astfel, aniversarile vor fi mai interesante, de exemplu, pentru ca vor include activitati interesante.

Masinute cu telecomanda
De regula, baietii sunt atrasi de masini inca de mici. Asadar, parintii le pot cumpara masinute cu telecomanda, cu care copiii se pot juca oricat isi doresc, atat in casa, cat si afara. Pe piata exista diferite modele si marimi pentru aceste dispozitive, fiind foarte accesibile pentru orice buzunar!

Tableta educativa
Daca parintii au la dispozitie tablete moderne pe care le pot folosi, marii producatori care se ocupa de aceste gadget-uri au scos pe piata si tablete educative pentru copii, cu ajutorul carora imaginatia celor mici poate fi stimulata intr-un mod interesant.

Aceste dispozitive sunt usor de folosit si vin la pachet cu cateva aplicatii preinstalate, care contin tematici de invatare variate: cultura, stiinta, geografie, arta si sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *