Elite sezonul 2 – cele mai ridicole momente

Disponibil incepand cu data de 6 septembrie pe Netflix, sezonul 2 este plin de apropieri surprinzatoare, de surprize si de momente care ne fac uneori sa zicem WTF? Insa sa fim sinceri, exista si o serie de scene improbabile si de-a dreptul ridicole care cumva s-au strecurat in interiorul episoadelor. Iata care sunt cele mai ridicole momente din sezonul 2 al serialului Elite.

Carla doarme cu adevarat intr-o pozitie ciudata. Latura sexy a personajelor este destul de prezenta in acest nou sezon al serialului Elite. Nu, nu vorbim despre triunghiuri amoroase, ci despre apropierea suspecta dintre Carla si Samuel. De altfel, actrita ne-a aratat corpul sau lipsit de defecte in cadrul mai multor scene de-a lungul serialului. Insa, ceea ce este cu adevarat ridicola este pozitia sa de somn (goala evident). Putem sa afirmam ca nu am vazut pe nimeni dormind pana acum intr-o astfel de pozitie stranie…

Cayetana este o campioana la scufundari. In ultimul episod al sezonului 2 Carla decidea sa il denunte pe Polo pentru uciderea lui Marina. Insa, ca din intamplare, inainte de a fi arestat, personajul a avut timp la dispozitie pentru a-i spune dragei lui Cayetana si sa ii explice ca trofeul, dovada crimei, este undeva in apropiere de mal. Ne-a ascuns adolescenta in tot acest timp faptul ca este campioana la scufundari? Asta deoarece a fost mult mai rapida decat politia pentru a regasi obiectul de care vorbea Polo, ceea ce ii permite lui Polo sa mai fie liber o perioada, in lipsa de dovezi.

Omar imbina munca cu placerea. Omar a fost fortat de imprejurari sa fie mai independent in acest sezon dupa ce s-a mutat de la parintii sai. Si-a gasit rapid un job intr-un club de noapte si profita de jobul sau pentru a-si etala pasiunea cea mare, dansul. Insa nu s-a saturat sa tot faca cocktail-uri toata noaptea? Doar pe noi ne deranjeaza acest lucru?

Ascunde-te, Samuel. Surpriza, Samuel nu a disparut in realitate asa cum au crezut cu totii. In realitate, Samuel s-a aliat spre surprinderea noastra cu Guzman pentru a o determina pe Carla sa il denunte pe Polo. In ultimul episod al sezonului 1 am aflat ca se ascundea la bunicii lui Guzman. Politia banuia deja acest lucru si vine sa il caute. Insa Samuel a reusit de data aceasta sa se ascunda si sa ii pacaleasca pe politisti. Dar, intr-o zi cand decide sa iasa din ascunzatoare, observa detectiva care se ocupa de acest caz. Insa, in loc sa se ascunda, ramane pe loc si asteapta sa fie prins. Si mai putin logic este faptul ca politista se comporta ca si cum nu l-ar fi vazut…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?