Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Iata un nou serial documentar disponibil pe Netflix. Un serial care iti va face pielea de gaina si care iti va da fiori reci pe sira spinarii. Serialul este un serial bazat pe diparitia Elisei Lam o tanara care a murit in cele mai stranii circumstante intr-unul din cele mai macabre hoteluri din State.

Deci daca iti plac serialele gen « true crime » iata ca ai de ce sa te bucuri. Pentru a ne spune aceasta poveste sordida, Netflix s-a bazat pe trista poveste a celebrele imagini de pe camerele de supraveghere care au scapat pe net. Imagini care au creat un interes fara precedent. Vizionate de milioane de ori, imaginile prezinta o tanara care se ascunde in ascensorul hotelului si usile sale nu vor sa se inchida. Vedem cum are o multime de gesturi bruste si o privire plina de teama inainte de a disparea din raza camerei de supraveghere.

Supranumit « hotelul mortii », Cecil Hotel si-a facut o reputatie foarte proasta de-a lungul anilor. Aici au avut loc numeroase crime si sinucideri si aici s-au ascuns numerosi criminali in serie.

Teribila sa popularitate a inspirat si creatorul celui de-al cincilea sezon de la American Horror Story: Hotel.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel este realizat de catre excelentul Joe Berlinger, caruia ii datoram si documentarul despre Ted Bundy.

Elisa Lam a vizitat in 2013 orasul Los Angeles pe cand traversa Statele. La sosirea sa in LA se cazeaza la Cecil Hotel. Mentinea un contact permanent cu parintii sai, care nu au mai avut nicio veste de la ea cand trebuia sa plece din hotel inspre Santa Cruz.

19 zile mai tarziu i s-a gasit corpul in rezervorul de apa de pe acoperis. Politia a facut publice imaginile de supraveghere unde se vede cum tanara iese si intra de mai multe ori din ascensor, vorbeste cu cineva care nu se vede si are gesturi stranii. Oare ce s-a intamplat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *