Cele mai bune seriale de vizionat dacă ți-a placut Lupin

Nu stii la ce sa te uiti, asteptand al doilea sezon de la Lupin? Iata o selectie de cateva seriale, la fel de ingenioase.

Viclean, suprinzator, captivant. Oare cine nu a fost fascinat de Lupin, de gentlemanul hot, care l-a inspirat pe Omar Sy in serial? Va trebui insa sa avem putina rabdare pana il vom vedea in al doilea sezon. Iata alte seriale de descoperit pana aunci.

Sherlock. Printre toate serialele care prezinta o adaptare a intrigantului personaj al lui Sir Arthur Conan Doyle, serialul Sherlock este fara doar si poate unul din cele mai reusite. Cele patru sezoane in care joaca Martin Freeman si Benedict Cumberbatch te vor tine cu sufletul la gura.

The Great Heist. Initial denumit El Robo Del Siglo, este un serial mini de sase episoade, disponibil pe Netflix inspirat din fapte reale. Evenimentele se deruleaza in anul 1994 atunci cand o banda de hoti aleg sa fure din banca centrala din Columbia. Se poate compara deci foarte usor cu Casa de Papel.

Leverage. Realizat de Chris Downey si John Rogers. Leverage ne prezinta si el o banda de hoti si de hackeri care sunt interpretati de Timothy Hutton, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Christian Kane si Gina Bellman. Scopul lor este sa jefuiasca criminalii corupti, foarte bogati, care fac doar rau. A avut un asa mare succes la lansarea sa in 2008, incat a aparut si o versiune coreeana in 2009.

The Spiral. Este un alt mini-serial care ne prezinta un grup de artisti rebeli si denuntatori, care au furat celebre tablouri din intreaga Europa. Intr-un scop precis, se decid sa provoace comunitatea internationala sa ii gaseasca prin intermediul unor indicii facute publice.

Miss Fisher’s Murder Mysteries. Inspirat din romanul cu acelasi nume, acest serial urmareste aventurile lui Phyrne Fisher, o tanara bogata si temerara care a decis sa devina un detectiv privat in Melbourne in anii 1920.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *