Ce trebuie să conțină trusa de ajutor 100% naturală

În cazul unor probleme minore de sănătate putem apela cu încredere la resursele naturale. Uită de produsele chimice și limitează-te la remediile naturale.

Pentru arsuri și arsuri solare: aloe vera
Conținutul bogat de vitamine și acizi aminați îi conferă acestei plante proprietăți incredibile, ideale pentru tratarea unor probleme de piele. Proprietățile sale calmante și regenerante permit calmarea arsurilor lejere și arsurilor solare. În plus, virtuțile sale anti-inflamatorii favorizează cicatrizarea rănilor.

Pentru durerile musculare: gelul de arnică bio. Arnica este o plantă cunoscută pentru capacitatea de a diminua durerile musculare și echimozele datorită proprietăților sale anti-inflamatorii și analgezice. Sub formă de ulei sau gel bio, aplicat direct pe piele, arnica permite calmarea febrei musculare după o activitate sportivă intensă.

Pentru tăieturi și răni: argila. Unele tipuri de argilă precum argila albă și argila verde au proprietăți hemostatice. Aplicarea acestor tipuri de argilă pe răni sau tăieturi permit oprirea sângerării și activarea cicatrizării epidermei.

Pentru înțepăturile de insecte: uleiul esențial de lavandă. Uleiul de lavandă este excelent pentru tratarea mușcăturilor și înțepăturilor de insecte, arsuri sau cicatrici. Proprietățile sale calmante, antiseptice și cicatrizante îl fac remediul ideal în caz de înțepături de insecte, de țânțari în special. Este suficientă o singură aplicare.

Pentru durerile intestinale: cărbunele vegetal. Schimbările de loc, de ritm și de alimentație pot genera un disconfort digestiv. Balonările și durerile intestinale sunt simptome neplăcute care ne pot strica vacanța. Cărbunele vegetal are o acțiune absorbantă puternică, absoarbe gazele din tubul digestiv și tratează balonarea și tulburările digestive. În plus, capacitățile sale de absorbție îi permit să elimine metalele grele, solvenții organici, bacteriile toxice ce provin de la pești.

Pentru răul de transport: uleiul esențial de mentă. Uleiul esențial de mentă este eficient împotriva grețurilor, răului de transport și durerilor de cap. Aplică o picătură pe un cub de zahăr și lasă-l să se topească în gură.

Un comentariu la „Ce trebuie să conțină trusa de ajutor 100% naturală

  1. Furious 7 watch series tv
    Ceea ce mi-a placut cel mai mult e ca a fost captivant pe tot parcursul filmului + actiune din plin, efecte in plin, thriller din plin, actorii joaca foarte bine, finalul a fost foarte emotionant. Cu mici (foarte mici minusuri) nota mea este [10/10].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *