Care sunt cele mai bune telefoane de 6-7 inchi?

Samsung Galaxy Plus, Huawei Pro, Google XL, iPhone Max… fiecare marca de renume existenta pe piata poseda o declinare in format mare a unui flagship. Care sunt cele mai bune telefoane in format mare ale momentului?

Samsung Galaxy Note 10 Plus – 6,8 inchi. Daca esti in cautarea unui telefon mare si bugetul nu reprezinta o problema, ai o optiune perfecta la indemana, Samsung Galaxy Note 10 Plus. In ziua de azi este cel mai mare terminal de pe piata dar si cel mai bun. In urma testelor a primit nota 9/10. Samsung nu a dezamagit cu ultima sa varianta. Telefonul beneficiaza de un ecran Dynamic AMOLED de 6,8 inchi. Sub carcasa exista un procesor puternic Exynos 9825. Este sprijinit de 12 GB RAM, nu se gaseste mai bun in ziua de azi. Bateria este de 4300 mAh care ofera o autonomie de aproximativ 2 ore.

iPhone 11 Pro Max – 6,46 inchi. Daca esti in cautarea unui telefon mare dar vrei neaparat sa fie Apple atunci iPhone 11 Pro Max cu ai sai 6,46 inchi este alegerea perfecta. Ultimul telefon de la Cupertino nu dezamageste deloc. Ecranul OLED este extrem de luminos, colorimetria este absolut excelenta, este un telefon fara defecte. Ca de obicei, Apple vine cu cel mai performant procesor de pe piata in momentul lansarii. Astfel, poti profita de toate jocurile Apple Arcade in cele mai bune conditii cu putinta. Autonomia acestei generatii a fost si ea imbunatatita, beneficiaza de 5 ore in plus de autonomie.

OnePlus 7T Pro – 6,67 inchi. In mod logic, OnePlus 7T Pro este succesorul lui OnePlus 7 Pro. Acesta din urma propune un excelent ecran AMOLED de 6,67 inchi cu tehnologia Fluid AMOLED si o rata de refresh de 90 Hz. Pastreaza ecranul complet borderless al predecesorilor sai si camera frontala disimulata intr-un mecanism pop-up in partea de sus a aparatului. De altfel, regasim acelasi gabarit impozant si, drept urmare, aceeasi marime a ecranului. In ceea ce priveste performantele, OnePlus 7T Pro este echipat cu un Snapdragon 855+, sprijinit de 8GB de memorie vie. Autonomia este in egala masura imbunatatita spre deosebire de 7Pro clasic, trecand de la o capacitate de 4000 mAh la o capacitate de 4085 mAh. Un mic castig care nu schimba mare lucru in utilizarea de zi cu zi insa se simte in ceea ce priveste bateria. Este dotat cu unul din cele mai bune ecrane de pe piata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?