Bridgerton – noul serial Netflix

Rochii de printese, povesti de dragoste, secrete care nu sunt pastrate asa cum trebuie, gradini englezesti romantice… iata mai multe despre serialul Bridgerton, noul serial semnat de cea mai prolifica producatoare de pe ecran.

Netflix nu stie nici de vacanta, nici de criza. In 2 noiembrie a anuntat ca pe 25 decembrie va aparea un nou serial, cel mai frumos cadou de Craciun pentru unii.

Un serial produs de Shonda Rhimes. Adica cea care sta in spatele unor succese colosale precum Grey’ s Anatomy, Scandal sau How to Get Away With Murder. Pentru prima sa colaborare cu Netflix, Shonda Rhimes schimba total registrul si trece la serialul istoric, pastrand insa si semnatura sa- romanta, personaje feminine, puse in prim plan si mister.

Bridgerton- un serial intre Gossip Girl si Dowtown Abbey. Ambianta castelelor englezesti, zgomotul facut de jupoanele rochiilor, secrete susotite…serialul Bridgerton pare un Gossip Girl petrecut insa intr-o alta epoca. Fara telefoane mobile insa.

Protagonistii sunt norocosi, seducatori si povestile lor de dragoste se amesteca, creand probleme la curte. Misterioasa Lady Whistledown, a carei identitate nu o cunoastem, isi hraneste cronica cu aceste secrete bulversand acest microcosmos bine inchis.

Dar de aceasta data nu suntem la inceputul secolului XX, ci intr-o era care se intinde intre 1795 si 1837. O perioada de exces pentru aristocratia britanica, adica.

Serialul este inspirat de romane. Aparuta intre 2006 si 2016, seria de romane Cronicile din Bridgerton a fost scisa de autoarea americana Julia Quinn si are deja 8 romane. In primul sezon al acestui serial ii urmarim pe Daphne, fiica cea mare in cautarea unei partide bune. Atunci cand fratele sau ii respinge pretendentii, jurnalul de scandal din inalta societate londoneza, Lady Whistledown, propaga anumite calomnii despre ea. Daphne va trebui astfel sa jongleze intre imaginea sa publica si atractia sa pentru seducatorul duc de Hastings.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *