Big Little Lies, un serial eveniment

Serialul cu Nicole Kidman, Reese Witherspoon si Shaileen Woodley a facut senzatie la lansarea sa in Statele Unite si a devenit un veritabil fenomen in lumea intreaga.

Big Little Lies are un casting de cinci stele. In serial apar o multime de actrite talentate care intepreteaza rolurile lor cu o justete incredibila. Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shaileen Woodley, Zoe Kravitz sau Laura Dern dau tot ce e mai bun din ele, alaturi de actori in rolul secundare, excelenti si ei.

Un scenariu foarte bun semnat David E. Kelley. Adica cel care sta in spatele serialului Ally McBeal si care este o adevarata institutie in State. Dar si The Practice sau Chicago Hope. Acesta a scris serialul bazandu-se pe cartea lui Liane Moriarty. Adoptand cu respect opera originala, scenaristul a gasit calea de mijloc intre fidelitate si materialul original si schimbarile impuse de scenariul televizat.

Tema sa este una incredibil de actuala. Daca aceste personaje, mame, facand fata unui mister, ne poate duce cu gandul la inceput la Desperate Housewives, asest serial este mai profund si mai sumbru de atat. Cliseele au disparut facand loc unor personaje mai moderne si unor intrigi care exploreaza unele teme mai infricosatoare.

Sunt abordate mai ales teme precum violenta conjugala si violul. Deci cei care credeau ca serialul este un fel de Desperate Housewives au avut o surpriza. Placuta. Nu este deloc vorba despre un grup de femei banale care devin prietene, pe fondul unor drame, secrete sau alte lucruri. Aici lucrurile sunt mult mai violente si mai reale.

Este un serial car ridica prejudecatile si care ne duce in viata de zi cu zi a unor femei, judecate, invidiate si detestate si propune o reflexie cu privire la viata de cuplu, facandu-ne sa ne gandim cat de bine cunoastem persoanele de langa noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *