Ava: Jessica Chastain o intepretează pe Nikita pe Netflix

Ai chef de un film de actiune cu o vedeta americana in rolurile principale? Atunci poate ai vrea sa urmaresti filmul Ava (2020) cu un rating de 5,3 pe imdb. Filmul este disponibil incepand cu data de 1 decembrie pe Netflix.

Dupa It Chapter Two (2019) sau Miss Sloane, actrita din Zero Dark Thirty si Mama s-a lasat tentata de un film de actiune in care interpreteaza rolul unei ucigase platite badass si sexy. O ucigasa de elita chinuita de indoieli trebuie sa lupte pentru propria sa supravietuire si pentru supravietuirea familiei sale dupa esecul rasunator al unei precedente misiuni.

Realizat de Tate Taylor, cu Colin Farrell, Geena Davis si John Malkowich, Ava se anunta un film foarte promitator pe hartie. Insa, acest lucru se intampla doar pe hartie…

Rezultatul este o severa deziluzie. Daca pe Netflix printre principalale filme care ne-a incantat luna aceasta se numara Mosul, The Beast, mai putin, poate chiar foarte putin, Ava este o catastrofa, un esec pe absolut toate nivelele.

Scenele de actiune sunt moi, lipsite de esenta, mizele sunt lipsite de interes, dramatismul este aproape inexistent. Chiar daca se afla cu mult in spatele lui Charlize Theron, Scarlett Johanson sau Jennifer Lawrence in genul filmelor de spionaj, badass, actrita Jessica Chastain se straduieste totusi. Insa, scenariul nu o prea ajuta. Nici ea nu pare foarte credibila in ciuda eforturilor depuse.

Trecutul de toxicomana al ucigasei in serie trebuia sa ii confere acesteia o aura sumbra si sa ii accentueze latura autodestructiva, insa este tratat la suprafata, cu planuri care parca merg cu incetinitorul. Realizatorul nu reuseste sa dea dovada de inventivitate in scenele fizice sau in majoritatea din misiunile in care este trimisa. Pe scurt, Ava sufera de aceleasi defecte ca si Ma sau The Girl on The Train, celelalte filme ale lui Tate Taylor, incepand cu incapacitatea sa de a derula o naratiune clara si variata. Voi ce parere aveti despre acest film?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *