#Alive: filmul cu zombies difuzat pe Netflix este o adevarată reușită

Surpriza frumoasa, care a inceput sa fie difuzata pe Netflix din septembrie 2020, vine din Coreea de Sud. #Alive este o adevarata lupta pentru supravietuire, in plina apocalipsa, un film extrem de ritmat si bine interpretat care profita de toate ingredientele necesare unui film cu zombies reusit. Am putea spune ca este chiar mai bun decat Peninsula. In aceasta perioada in care multi sunt izolati cu siguranta se va bucura de numeroase aprecieri.

Esti in cautarea unui film bun cu zombies? In timp ce Peninsula, continuarea cunoscutului Train to Bussan se dovedeste a fi mai putin reusit, surpriza horror/fantezie vine de la Netflix odata cu difuzarea filmului #Alive.

Deoarece un virus terifiant ii ravaseste orasul, un tanar se trezeste izolat in apartamentul sau, de unul singur, fara niciun mijloc la indemana de a cere ajutor, insa pregatit de a lupta pentru supravietuire.

Cum sa supravietuiesti atunci cand Apocalipsa pune punct societatii noastre de la o zi la alta? #Alive se vrea a fi un ghid de supravietuire pentru astfel de momente.

Sud-coreeni reusesc sa ne dovedeasca inca o data cat sunt de priceputi in ale cinematografiei. Chiar daca #Alive este bazat pe un subiect vazut si revazut la cinema, punerea in scena, duo-ul de actori (Yoo-Ah-in vazut in excelentul Burning), modernitatea sa (faptul de a fi singur in lume insa cu tehnologia actuala, cel putin atata vreme cat aceasta functioneaza), modul in care este prezentata povestea principala, scenele horror si cele mai amuzante, infruntarile…toate acestea fac din #Alive un film de calitate pentru fanii acestui gen. O descoperire frumoasa pe care v-o recomandam cu caldura.

Pus online inca din septembrie 2020, #Alive se claseaza deja in top 10 al celor mai urmarite filme pe Netflix si merita din plin acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *